Camping ’t Sluitgat 50 – Hansson Zeerot

Beschrijving

Een nieuw deel van ons eiland ontdekken? Dit is Schouwen – Duiveland op z’n best. Op camping ‘t Sluitgat trek je je terug van alle drukte op ons toeristische eiland, je kunt de Oosterschelde horen als de vogels in het Krekengebied niet te hard fluiten. Ouwerkerk is een klein en gezellig dorpje met een mooie dorpsring en gezellig eetcafe. Wil je wat meer keuze, fiets dan binnen 10 minuten naar Zierikzee.

Op kavel 50 is het model Hansson Zeerot geplaatst. De volgende stap is het aanleggen van de tuin en het afwerken van de onderzijde. Een tuinhuis is niet bij de prijs inbegrepen maar kun je naar eigen wens (laten) plaatsen. 

Het model Hansson Zeerot heeft een standaard indeling met twee slaapkamers, een ruime woonkamer, een luxe uitgeruste keuken en een mooie badkamer.

Val je voor de charmes van Zeeland en wil je graag de sfeer proeven? Dan is dit je kans. Aarzel niet en maak een afspraak, we laten je graag de mogelijkheden zien. De foto’s zijn een voorbeeld en gebruikt ter inspiratie.De volgende stap is het plaatsen, aansluiten en tot slot de tuinaanleg. Een tuinhuis is niet bij de prijs inbegrepen maar kun je naar eigen wens (laten) plaatsen.

Meer informatie over de prijzen, de kavel en de camping vind je bij de stacaravanmakelaar.

Lees meer
Specificaties
Vraagprijs:
*€ 152.500,-
Afmetingen (L x B):
11.00 x 4.20 (m)
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Camping:
't Sluitgat
Verwarming:
Centrale verwarming
Hond toegestaan:
Ja
Bekijk alle specificaties
Plattegronden
Locatie
Baalpapenweg 4, 4305 RG Ouwerkerk
Ontvang meer informatie:

Heb je vragen over onze prijzen, de mogelijkheden of iets anders? Ons team helpt je graag verder!

Annette (rond)
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.
Aanbevolen chalets
Deel deze pagina:
Email
WhatsApp
Facebook
Pinterest