Hansson Bosmist – Torentje 142

Beschrijving

Prachtig vakantieadres in het groen, Burgh-Haamstede. Als je Burgh-Haamstede zegt, dan denk je aan het gezellige dorp, de prachtige duinovergangen en het zweefvliegveld.

Kom je vaker in de omgeving dan valt het op dat er nog veel meer te zien en te beleven valt. Je hebt echt de tijd nodig om alles te ontdekken, in één weekendje gaat dat echt niet lukken en daarom laten we graag deze mooie stek zien.

Bijna aan het eind van ‘laantje ‘t Einde’ zijn van twee kleine kaveltjes één ruim perceel gemaakt. Het stoere Hansson chalet is half verdiept geplaatst, dat staat mooi en aan één traptrede heb je genoeg. De verkoopprijs is een optelsom van het chalet, plaatsen, aansluiten, het afwerken van de onderzijde, mooie opstappen, router en jaarhuur 2023. Een tuinhuis is niet bij de prijs inbegrepen maar kun je naar eigen wens (laten) plaatsen.

De bedden horen bij het interieur maar het meubelpakket en accessoires zijn ter overname. Ga je liever zelf op pad om het chalet naar je eigen smaak in te richten is dat ook geen probleem.

Hoe leuk is het om plannen te maken…een eigen vakantieadres…begint het al te kriebelen? De camping is niet het hele jaar geopend maar dat is misschien ook helemaal niet nodig.Vanaf het voorjaar lekker naar Zeeland, zo vaak als je wilt.

Meer informatie over de prijzen, de camping, de kavel en andere zaken zijn te vinden bij onze collega’s van de stacaravanmakelaar. Zij laten je ook graag het plekje even zien! Heb je een vraag over het chalet? Neem dat gerust contact met ons op!

Lees meer
Specificaties
Vraagprijs:
*€ 132.500,-
Afmetingen (L x B):
10.50 x 4.00 (m)
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Camping:
Torentje
Verwarming:
Centrale verwarming
Buitenbekleding:
Kunststof
Hond toegestaan:
Nee
Bekijk alle specificaties
Plattegronden
Locatie
Kloosterweg 79, 4328 GN Burgh-Haamstede
Ontvang meer informatie:

Heb je vragen over onze prijzen, de mogelijkheden of iets anders? Ons team helpt je graag verder!

Annette (rond)
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.
Aanbevolen chalets
Deel deze pagina:
Email
WhatsApp
Facebook
Pinterest