Camping de Vlugtheuvel

Op zoek naar een heerlijke plek op een mooie en rustige familie camping? Dan is het project op landschapscamping de Vlugtheuvel in Stellendam een ideale mogelijkheid voor jouw tweede huis op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee.

Lopend project

Nieuwe kavels met hoogwaardige Arcabo chalets

Vijf identieke chalets 'Korenbloem'

Vier van de vijf identieke chalets ‘Korenbloem’ zijn in maart 2021 geplaatst op hun kavel op camping de Vlugtheuvel, waardoor je dit voorjaar al kunt genieten van jouw nieuwe chalet op deze landschapscamping. Het vijfde chalet is te bezichtigen op onze showroom in Scharendijke.

Het chalet heeft een praktische indeling en mooie rustige kleuren, hoe leuk is het om je woonkamer verder met meubelen en accessoires naar je eigen smaak in te richten. Wij hebben de eerste zet gedaan, kom maar eens langs om te kijken of je hier je eigen plekje van kunt maken.

De verkoopprijs is inclusief transport, het half verdiept plaatsen, stellen, aansluiten en gaskeuring. De tuinaanleg en aanschaf van het tuinhuis hebben we niet meegenomen in deze prijs, maar we hebben wel de juiste contacten hiervoor. Wat is er nou leuker dan hier je eigen tuinplan voor te maken en de basis te leggen voor vele jaren genieten op je eigen stekje

Specificaties

Afmetingen: 10.50 x 4.00 meter
Slaapkamers: 2
Verwarming: CV
Type dak: Puntdak

Camping: de Vlugtheuvel, Stellendam

Bekijk het huidige aanbod op: 

https://stacaravanmakelaar.nl/

Chalet Korenbloem

Virtuele tour Korenbloem

Ontdek meer over dit project!

Compare listings

Vergelijken

Laat je inspireren!

Laat je inspireren door alle mooie chalets die wij door gerenommeerde Nederlandse bouwers voor je laten bouwen.