Lopende projecten

Camping de Vlugtheuvel

Op zoek naar een heerlijke plek op een mooie en rustige familie camping? Dan is het project op landschapscamping de Vlugtheuvel in Stellendam een ideale mogelijkheid voor jouw tweede huis op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. 

Uniek project!

In totaal krijgen 8 kavels een nieuwe invulling met hoogwaardige Arcabo chalets, de keuze bestaat uit 3 verschillende modellen met ieder een andere indeling, maar wel allemaal in dezelfde uitstraling.

Korenbloem
Vier van de vijf identieke chalets ‘Korenbloem’ zijn in maart 2021 geplaatst op hun kavel op camping de Vlugtheuvel, waardoor je dit voorjaar al kunt genieten van jouw nieuwe chalet op deze landschapscamping. Het vijfde chalet is te bezichtigen op onze showroom in Scharendijke.

Het chalet heeft een praktische indeling en mooie rustige kleuren, hoe leuk is het om je woonkamer verder met meubelen en accessoires naar je eigen smaak in te richten. Wij hebben de eerste zet gedaan, kom maar eens langs om te kijken of je hier je eigen plekje van kunt maken.

De verkoopprijs is inclusief transport, het half verdiept plaatsen, stellen, aansluiten en gaskeuring. De tuinaanleg en aanschaf van het tuinhuis hebben we niet meegenomen in deze prijs, maar we hebben wel de juiste contacten hiervoor. Wat is er nou leuker dan hier je eigen tuinplan voor te maken en de basis te leggen voor vele jaren genieten op je eigen stekje

Specificaties Korenbloem chalet

Afmetingen: 10.50 x 4.00 meter
Slaapkamers: 2
Verwarming: CV
Type dak: Puntdak

Camping: de Vlugtheuvel, Stellendam
Kavel: 25, 28, 29, 30 en 31
Prijs: € 69.500,-

Korenaer
Kavel 25 en 32 zijn onderdeel van een nieuw project op landschapscamping de Vlugtheuvel, in totaal zullen 8 kavels een nieuwe invulling krijgen in een prachtige stijl.

Op de ruime kavel is voldoende plaats voor een hoogwaardig Arcabo chalet en tuinhuis in dezelfde stijl. Wat kenmerkende details aan het chalet staan vast maar het interieur en indeling is nog naar eigen smaak en wens in te vullen; mogelijkheden en opties genoeg! Een voorbeeld van deze mogelijkheden zie je op de foto’s. Dit is maar een voorbeeld, voor jullie maken we weer een ander uniek chalet.

Na het maken van de definitieve tekening en uitkiezen van het interieur wordt het chalet gebouwd in de fabriek. Het chalet komt dan met speciaal-transport naar Stellendam, waar het met veel mankracht en een grote hijskraan geplaatst wordt.

De verkoopprijs is inclusief het half verdiept plaatsen, stellen, aansluiten en gaskeuring. De tuinaanleg en het tuinhuis is niet meegenomen in bovenstaande verkoopprijs. Dit is apart aan te schaffen. Ook voor de tuinaanleg hebben wij de de juiste contacten waar we je graag in willen adviseren.

Afmetingen: 12.00 x 4.00 meter
Slaapkamers: 2
Verwarming: CV
Type dak: Puntdak

Camping: de Vlugtheuvel, Stellendam
Kavel: 26 en 32
Prijs: € 108.500,-

Korenlust
Vernoemd naar de prachtige en robuuste molen van Stellendam is model ‘Korenlust’ het pronkstuk van dit project. Door de ruime kavel hebben we de kans om een geschakeld chalet te plaatsen van maximaal 70 m2. Binnen deze vele vierkante meters is alles mogelijk, laat je inspireren door de foto’s en bedenk zo jouw eigen, ideale indeling. Jullie vertellen je wensen en wij beschikken over de vakkennis; zo maken we er samen een prachtig chalet van.

Om het plaatje compleet te maken bedenk je samen met de hovenier een tuinplan. Creëer je eigen oase van rust en leuke terrasjes zodat je ieder moment van de dag van de zon kan genieten. De kosten van tuin en tuinhuis zijn nog niet meegenomen in deze verkoopprijs.

Afmetingen: maximaal 70m2 (nog vrij in te delen)
Verwarming: CV
Type dak: Puntdak

Camping: de Vlugtheuvel, Stellendam
Kavel: 27

Vragen?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer!

Compare listings

Vergelijken

Contact

Openingstijden

Ma t/m vrij: 10:00 – 17:00
Zaterdag: 10:00 – 16:00
Zondag: Gesloten

Ontvang gratis ons magazine!

Vul hieronder je e-mailadres in en download het magazine direct!