Camping Zeelanderij

Op park de Zeelanderij in Zonnemaire zijn 22 nieuwe unieke Hofjes Sonnemare gerealiseerd. Het is de kers op de taart van de complete renovatie die het park heeft ondergaan.

Afgerond project

22 unieke hofjes Sonnemare

De samenwerking met de Zeelanderij is jaren geleden al begonnen toen Jan en Colinda, met de stacaravanmakelaar daar gebruikte stacaravans en chalets verkochten
Het park is de laatste jaren gerenoveerd en op de plek van de vroegere fruitgaard is het chaletpark gerealiseerd, wel met behoud van de fruitbomen. 

Arjan en Marjolein, eigenaren van de Zeelanderij hadden een duidelijke visie en Jan, toen net begonnen met Zeeuwse Chalets, heeft dat kunnen vertalen in deze unieke “Sonnemare” chalets. De kleuren-set is bewust gekozen en de Douglas palen, zorgen voor een super gave uitstraling. 
Door de samenwerking met Braber Groenvoorziening, is er in alle tuinontwerpen een eenheid gecreëerd en heeft het hele park een unieke uitstraling gekregen!

In tweeënhalf jaar tijd zijn alle 22 chalets verkocht en genieten alle blije eigenaren van een heerlijk eigen plekje in Zonnemaire! 

Zeeuwse Chalets
Video afspelen
Meer informatie?

Chalet Sonnemare

De Sonnemare chalets bestaan uit een ruime woonkamer, luxe keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Ook uniek aan deze chalets is de mooie veranda waar je heerlijk van het zonnetje kunt genieten! Bekijk het chalet op: 

Arcabo chalet Sonnemare Zeelanderij

Virtuele tour Sonnemare

Compare listings

Vergelijken
Geniet al vanaf het voorjaar 2022 van je nieuwe chalet!

Zeeuwse Chalets kan uit voorraad leveren.

Laat je inspireren!

Laat je inspireren door alle mooie chalets die wij door gerenommeerde Nederlandse bouwers voor je laten bouwen.