Een chalet plaatsen

Hoe gaat dat in zijn werk? Het plaatsen van een chalet is een traject waar veel verschillende factoren bij komen kijken.

Stap voor stap

Benieuwd hoe een chalet geplaatst wordt?

Het plaatsen van een chalet doen wij o.a. in samenwerking met Quality Time. Bij het plaatsen van een chalet zit dan ook aardig wat voorbereidingswerk. Na alles in kaart gebracht te hebben welke stappen er gezet moeten worden is het tijd voor het inplannen van de plaatsing. Benieuwd hoe dit gaat? Neem hieronder een kijkje!

Uitgraven van de kavel

De voorbereiding

Samen met o.a. de mannen van Quality Time wordt de plaatsing van jullie chalet in goede banen geleid. Als jullie chalet verdiept geplaatst wordt, dan is de kavel van te voren al uitgegraven.

Rechtstreeks van de fabriek

Transport van het chalet

Als jullie chalet uit de fabriek komt, is het transport met onze vaste transporteur Van Boxtel al ingepland. Zij halen het chalet de avond voor de plaatsing bij de fabriek op. ‘s Ochtends vroeg komen ze dan aan bij de kavel. 

Tijd om te lossen

Even losmaken

Na aankomst van het chalet bij de camping worden de nodige voorbereiden getroffen. Eerst wordt het chalet van de trailer afgehaald waarna het chalet, doormiddel van een hijskraan, de camping opgetild wordt.

Plaatsen op de camping

Nog iets hoger!

Met de nodige voorbereiding wordt het chalet met een kraan op zijn plek gezet. Quality Time verzorgt hierbij de coördinatie tussen de kraanmachinist en eventueel personeel op de grond.

Vakwerk!

Past precies!

Met precisie wordt gezorgd dat het chalet op de eindbestemming komt. Zoals je ziet gaat dit niet altijd vanzelf. Gelukkig weten de mannen van Quality time daar ook als geen ander raad mee!

Water, stroom, gas?

Plekje gevonden!

Na plaatsing wordt het chalet waterpas gemaakt en alle ramen en deuren gesteld. Quality Time sluit het chalet aan op gas, water, elektra, riool, wifi en legt water en stroom richting het tuinhuis aan.

De onderzijde van het chalet wordt dicht gemaakt en dan kan de tuinman aan de slag. Het chalet wordt uiteraard van binnen en buiten nog netjes schoon gemaakt. Dan plannen we een opleverdatum in met elkaar en kan het genieten op jullie nieuwe plek beginnen!

Compare listings

Vergelijken
Zoeken

Laat je inspireren!

Laat je inspireren door alle mooie chalets die wij door gerenommeerde Nederlandse bouwers voor je laten bouwen.