Het logistieke proces

Het plaatsen van een chalet is een traject waar veel verschillende factoren bij komen kijken. We geven je hieronder graag een kijkje hoe dit allemaal werkt. 

Stap voor stap

Benieuwd hoe een chalet geplaatst wordt?

Yes, je chalet is klaar! Al je wensen zijn gerealiseerd en nu staat je droomchalet klaar om op transport te gaan en geplaatst te worden. Dat is best een klus, maar we regelen alles tot in de puntjes. 

 

Agenda's naast elkaar leggen

De voorbereiding

Om het transport en de plaatsing te regelen, komen er veel factoren samen. Er moeten een aantal agenda’s op elkaar afgestemd worden. Die van Van Boxtel Transport, van Lee Mol Kraanverhuur of Melis Kraanverhuur en de mannen van Quality Time voor het plaatsen, stellen en aansluiten van het chalet. Het moet in hun planning passen maar natuurlijk ook bij de camping. 

Zeeuwse Chalets
Zeeuwse Chalets
Rechtstreeks van de fabriek

Transport van het chalet

Als jullie chalet uit de fabriek komt, is het transport met onze vaste transporteur Van Boxtel al ingepland. De avond voor de plaatsing wordt het chalet door hun opgehaald bij de fabriek. ‘s Ochtends vroeg komen ze dan aan bij de kavel. 

Tijd om te lossen

Even losmaken

Na aankomst van het chalet bij de camping worden de nodige voorbereiden getroffen. Eerst wordt het chalet van de trailer afgehaald waarna het chalet, doormiddel van een hijskraan, de camping opgetild wordt, naar het nieuwe plekje.

Zeeuwse Chalets
Zeeuwse Chalets
Plaatsen op de camping

Nog iets hoger!

Met de nodige voorbereiding wordt het chalet met een kraan op zijn plek gezet. Quality Time verzorgt hierbij de coördinatie tussen de kraanmachinist en eventueel personeel op de grond.

Vakwerk!

Past precies!

Met precisie wordt gezorgd dat het chalet op de eindbestemming komt. Na plaatsing wordt het chalet waterpas gemaakt en alle ramen en deuren gesteld. Quality Time sluit het chalet aan op gas, water, elektra, riool, wifi en legt water en stroom richting het tuinhuis aan.

Zeeuwse Chalets
Zeeuwse Chalets
Genieten maar!

Plekje gevonden!

De onderzijde van het chalet wordt dicht gemaakt en dan kan de tuinman aan de slag. Het chalet wordt uiteraard van binnen en buiten nog netjes schoon gemaakt. Dan plannen we een opleverdatum in met elkaar en kan het genieten op jullie nieuwe plek beginnen!

Compare listings

Vergelijken
Geniet al vanaf het voorjaar 2022 van je nieuwe chalet!

Zeeuwse Chalets kan uit voorraad leveren.

Laat je inspireren!

Laat je inspireren door alle mooie chalets die wij door gerenommeerde Nederlandse bouwers voor je laten bouwen.