In de Appelwei​

Op de boomgaard “ In de Appelwei” in Burgh – Haamstede zijn in 2021 8 prachtige chalets gebouwd en geplaatst in Scandinavische stijl.

Afgerond project

Over dit project

Camping in de Appelwei in Burgh-Haamstede was al langer een goede relatie van Jan, die toen nog met de Stacaravanmakelaar oudere stacaravans verkocht op het park.

Toen Jacques en Marijke, eigenaren van in de Appelwei het idee hadden om langzaam te stoppen met het verhuren van de caravans per week en over te willen stappen naar vaste gasten, die jaren kunnen verblijven was dan ook het contact voor een samenwerking met Zeeuwse Chalets snel gelegd!

Met speciaal ontworpen chalets voor deze camping werd het verkooptraject gestart met twee chalets; een rode en een grijze “Bløf”. Uiteindelijk zijn alle 8 chalets in een paar maanden tijd verkocht.

Het grootste deel van de chalets moesten nog gebouwd worden en dat gaf de eigenaren de kans om hun chalet helemaal naar eigen wens en ontwerp in te richten. Uiteraard hebben wij ze daar met onze jarenlange ervaring goed in geadviseerd.

Ondertussen genieten alle eigenaren tussen de fruitbomen van hun unieke droomchalet op een topplek in Zeeland!

Sfeer impressie van dit project

Afoto's in de Appelwei grijs2
Naar iets anders op zoek?

Een topplek in Zeeland!

Benieuwd naar onze andere projecten? Er lopen altijd wel nieuwe projecten waar nog een plekje vrij is! Neem gerust een kijkje op onze projecten pagina.

Compare listings

Vergelijken
Geniet al vanaf het voorjaar 2022 van je nieuwe chalet!

Zeeuwse Chalets kan uit voorraad leveren.

Laat je inspireren!

Laat je inspireren door alle mooie chalets die wij door gerenommeerde Nederlandse bouwers voor je laten bouwen.