Arcabo chalet

Arcabo is al sinds het begin van Zeeuwse Chalets onze vaste fabrikant. Eentje die staat voor vakmanschap en zeer betrouwbare kwaliteit.

Ieder chalet is uniek!

Arcabo chalets van zeer betrouwbare kwaliteit

Arcabo is al sinds het begin van Zeeuwse Chalets onze vaste fabrikant. Eentje die staat voor vakmanschap en zeer betrouwbare kwaliteit. Arcabo is een grote naam in de recreatiesector. Ieder chalet is uniek en met uiterste precisie op maat gemaakt in een afgemeten productieproces waarbij via een geavanceerd systeem de kwaliteit nauwkeurig wordt aangestuurd en op de voet wordt gevolgd. Arcabo heeft de meest vooraanstaande, innovatieve productiefaciliteiten van heel Europa binnen het bouwsegment van mobiele bungalows. Hierdoor kan het chalet precies naar je eigen ontwerp gebouwd worden.

Arcabo chalets op maat

Een lessenaarsdak, twee of drie slaapkamers, houten buitenbekleding of toch liever een kunststof buitenbekleding op je chalet?  Alles kan, er zijn tegenwoordig zoveel keuzes; het is bijna een echt huis. Van binnen is het chalet tot in detail afgewerkt, zelfs een betegelde badkamer met inloopdouche is tegenwoordig niet meer weg te denken. Samen bespreken we je wensen en ondertussen schetsen wij met je mee. Door onze jarenlange ervaring en fijne samenwerking met Arcabo hebben we binnen no-time je droomchalet op papier.

Een dagje naar Arcabo

Na het aanleveren van deze, door jullie goedgekeurde schets, maakt Arcabo hier 2D en 3D tekeningen van. Je krijgt zo echt een goed beeld en na goedkeuring van deze tekening wordt het chalet in productie genomen in de imposante fabriekshal van Arcabo. Wanneer het chalet klaar is, word je uitgenodigd om je chalet zelf op te komen leveren in de fabriek in Nieuwleusen, je krijgt een rondleiding en kunt het productieproces met eigen ogen bekijken. Hoe leuk is dat?! Na plaatsing kan het grote genieten op je nieuwe stek beginnen. Al vele gelukkige tweedehuiseigenaren gingen je voor en zijn heel tevreden over hun prachtige Arcabo chalet.

Video afspelen
Elk chalet is anders

Inspiratie Arcabo chalets

Onderstaande, op maat gemaakte chalets, hebben we in het verleden opgeleverd aan tevreden klanten. Zij hebben hun tweede thuis gevonden op een fijne camping, die aan al hun wensen voldoet. De mogelijkheden bij een op maat gemaakt chalet, zijn eindeloos!

Compare listings

Vergelijken
Geniet al vanaf het voorjaar 2022 van je nieuwe chalet!

Zeeuwse Chalets kan uit voorraad leveren.

Laat je inspireren!

Laat je inspireren door alle mooie chalets die wij door gerenommeerde Nederlandse bouwers voor je laten bouwen.