Arcabo chalet

Arcabo is al sinds het begin van Zeeuwse Chalets onze vaste fabrikant. Eentje die staat voor vakmanschap en zeer betrouwbare kwaliteit.

Ieder chalet is uniek!

Arcabo chalets van zeer betrouwbare kwaliteit

Arcabo is al sinds het begin van Zeeuwse Chalets onze vaste fabrikant. Eentje die staat voor vakmanschap en zeer betrouwbare kwaliteit. Arcabo is een grote naam in de recreatiesector. De chalets worden met uiterste precisie op maat gemaakt in een afgemeten productieproces, waarbij via een geavanceerd systeem de kwaliteit nauwkeurig wordt aangestuurd en op de voet wordt gevolgd. Arcabo heeft de meest vooraanstaande, innovatieve productiefaciliteiten van heel Europa binnen het bouwsegment van mobiele bungalows. Hierdoor kan het chalet precies naar je eigen ontwerp gebouwd worden.

Arcabo Zilt

Arcabo standaard chalets

Een lessenaarsdak, houten buitenbekleding of toch liever kunststof buitenbekleding op je chalet? Dat is zeker mogelijk. Binnen het model is Arcabo aan het standaardiseren, dat betekent dat als jij verliefd bent geworden op het model, je aanpassingen kunt doen in interieur kleuren en materialen zoals keuken, bedden, kasten, badkamertegels en gordijnen maar de indeling van het chalet is, zoals hij is. Doordat er van te voren goed over deze indeling is nagedacht is dit altijd de meest ideale opstelling. 

Door onze jarenlange ervaring en fijne samenwerking met Arcabo hebben we binnen no-time je droomchalet op papier.

Een dagje naar Arcabo

Na het aanleveren van deze, door jullie goedgekeurde schets, maakt Arcabo 2D en 3D tekeningen. Je krijgt zo echt een goed beeld en na goedkeuring van deze tekening wordt het chalet in productie genomen in de imposante fabriekshal van Arcabo. Wanneer het chalet klaar is, word je uitgenodigd om je chalet zelf op te komen leveren in de fabriek in Nieuwleusen, je krijgt een rondleiding en kunt het productieproces met eigen ogen bekijken. Hoe leuk is dat?! Na plaatsing kan het grote genieten op je nieuwe stek beginnen.
Al vele gelukkige tweedehuis eigenaren gingen je voor en zijn heel tevreden over hun prachtige Arcabo chalet.

Zeeuwse Chalets
Video afspelen
Elk chalet is anders

Inspiratie Arcabo chalets

Onderstaande, op maat gemaakte chalets, hebben we in het verleden opgeleverd aan tevreden klanten. Zij hebben hun tweede thuis gevonden op een fijne camping, die aan al hun wensen voldoet. De mogelijkheden bij een op maat gemaakt chalet, zijn eindeloos!

Compare listings

Vergelijken
Geniet al vanaf het voorjaar 2022 van je nieuwe chalet!

Zeeuwse Chalets kan uit voorraad leveren.

Laat je inspireren!

Laat je inspireren door alle mooie chalets die wij door gerenommeerde Nederlandse bouwers voor je laten bouwen.