4.7/5

Recreatiepark het Eperwoud

Recreatiepark het Eperwoud
Over dit project

Naast ons aanbod in Zeeland bieden we nu ook nieuwe chalets aan op de prachtige Veluwe! We weten natuurlijk allemaal dat Zeeland een prachtige plek is om te recreëren, maar de Veluwe biedt een hele andere soort schoonheid. We hebben op dit moment nog meerdere Hansson chalets en een IRM stacaravan in de verkoop.

Recreatiepark het Eperwoud is een gezellige familie camping en heeft een prachtige ligging, namelijk in het plaatsje Epe midden op de Veluwe. Het park is het hele jaar geopend en honden zijn er toegestaan. Het park heeft veel te bieden voor zowel rustzoekers als avonturiers en is leuk voor zowel jong als oud. Er zijn meerdere faciliteiten aanwezig op de camping, zoals een speeltuin en eetgelegenheid in het cafetaria.

In de bosrijke omgeving van het park is veel te beleven. Je kunt in het natuurgebied wandelen, fietsen, paardrijden en zelfs surfen. De Veluwe staat ook bekend om zijn vele wilde diersoorten die je met verschillende excursies kunt gaan spotten. In het dorpje Epe, maar ook in de andere dorpen en steden rondom de Veluwe vind je de gezelligheid en culturele bezienswaardigheden.

Op het nieuwste gedeelte van het park ‘Veluwte’ hebben we een aantal nieuwe chalets geplaatst van een Nederlandse en Franse bouwer. Het afwerkingsniveau van deze chalets is heel hoog, de chalets zijn ruim en zeer goed geïsoleerd. Een hele fijne plek om zowel in de zomer, als in de winter te verblijven.

Voor meer informatie over de prijzen, de kavel en de camping vind je bij de stacaravanmakelaar.

Scherm­afbeelding 2023-10-19 om 12.13.27
Video afspelen
Impressie

Sfeer impressie

Aanbod

Bekijk het aanbod

Hansson Zeeleeuw – Recreatiepark het Eperwoud 134-28
2 slaapkamers
11.00 x 4.25 (m)
Hansson Zeeleeuw – Recreatiepark het Eperwoud Veluwte 134-29
2 slaapkamers
11.00 x 4.20 (m)
Hansson Zeeleeuw – Recreatiepark het Eperwoud Veluwte 134-26
2 slaapkamers
11.00 x 4.25 m (m)

Ons team helpt
je graag verder!

Mei 2023 - Team foto Zeewse Chalets (1)

Ontvang gratis het inspiratie magazine!

Ons magazine staat boordevol uitgelichte projecten, ervaringen van klanten en inspiratie voor jullie eigen droomchalet!

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.