de stacaravanmakelaar

Ben je op zoek naar dat ideale plekje op een camping, wil je jouw stacaravan of chalet verkopen of droom jij van een betaalbaar tweede huis maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan zit je bij de stacaravanmakelaar volledig onder de pannen.

Over de stacaravanmakelaar

de stacaravanmakelaar staat voor je klaar!

In 2006 bedacht en gerealiseerd door Jan Deurloo en Colinda Kort. De stacaravanmakelaar helpt jouw droom van een (Zeeuws) thuis waar te maken. Met flexibiliteit in het maken van afspraken, mobiliteit door nabijheid en jarenlange kennis op zak zijn Colinda en Cekyra, als een spin in het web, op de hoogte van alle mogelijkheden, aanbiedingen en veranderingen die zich afspelen op de Zeeuwse campings. Neem eens contact op en raak verkocht! 

de-stacaravanmakelaar-zeeland

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op! We verwijzen je graag door naar een contactpersoon binnen de stacaravanmakelaar. Benieuwd naar het aanbod? Neem dan eens een kijkje op de website. 

Colinda en Cekyra zoeken met je mee

Doe je zaken met Zeeuwse Chalets, dan is de kans groot dat je ook met de stacaravanmakelaar te maken krijgt, of hebt gehad. Dit bedrijf, waar het voor Jan Deurloo allemaal mee begon, is eigenlijk een beetje een verlengstuk van Zeeuwse Chalets in het veld. Colinda Kort en Cekyra van der Wekken zijn samen het gezicht van de stacaravanmakelaar. Zij verzorgen het voortraject van de aan- of verkoop van een stacaravan of chalet.

Ben je op zoek naar een kavel of een plekje met bestaand chalet in Zeeland? Dan moet je bij deze dames zijn. Zij kunnen je alles vertellen over de diverse campings en hebben al snel door wat voor jou de beste plek is. Er is een optie voor ieder budget, van stacaravan tot luxe chalet. Colinda: “De kracht van de stacaravanmakelaar zit hem in de sterke campagnes online en op social media. We maken heel veel filmpjes en hebben een groot netwerk opgebouwd. Door onze lange ervaring weten we als geen ander hoe we een kavel (met of zonder chalet) in de markt kunnen zetten.” Colinda en Cekyra zijn inmiddels goed op elkaar ingespeeld. Van het onderhouden van de contacten, social media en advertenties maken tot de afwikkeling van de aan- en verkooptrajecten; ze kunnen het allebei, maar kijken per opdracht wie die het beste kan oppakken.

Een afspraak maken gebeurt in eerste instantie altijd meteen op de camping. Cekyra: “De plek is heel belangrijk, het moet goed voelen en passen. We vertellen dan ook welke regels en mogelijkheden er voor die specifieke camping gelden, zodat je op voorhand weet waar je aan toe bent. Wij vinden het super belangrijk om eerlijke informatie te geven.” Komt het tot een deal? Dan regelt de stacaravanmakelaar de afwikkeling rondom de koop. Komt er een nieuw chalet? Dan dragen ze het traject over aan het team van Zeeuwse Chalets om dat te realiseren. Colinda: “Dat doen we met een gerust hart. En komt het ooit tot een besluit om het chalet te gaan verkopen? Ook dan staan we weer voor je klaar.”

www.stacaravanmakelaar.nl/zeeland |
Tel. 06-5393 1840

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Geniet al vanaf het voorjaar 2022 van je nieuwe chalet!

Zeeuwse Chalets kan uit voorraad leveren.

Laat je inspireren!

Laat je inspireren door alle mooie chalets die wij door gerenommeerde Nederlandse bouwers voor je laten bouwen.