4.7/5

De stacaravanmakelaar

De stacaravanmakelaar
Een stacaravan kopen?

Opzoek naar een stacaravan of chalet met kavel in Zeeland?

De stacaravanmakelaar helpt jouw droom van een (Zeeuws) thuis waar te maken. Met flexibiliteit in het maken van afspraken, mobiliteit door nabijheid en jarenlange kennis op zak zijn Colinda en Cekyra, als een spin in het web, op de hoogte van alle mogelijkheden, aanbiedingen en veranderingen die zich afspelen op de Zeeuwse campings. Neem eens contact op en raak verkocht!

De Stacaravanmakelaar Zeeuwse Chalets 0000

Benieuwd naar het stacaravan aanbod?

Bekijk de website op www.stacaravanmakelaar.nl of neem gerust contact met ons op! We verwijzen je graag door naar een contactpersoon binnen de stacaravanmakelaar.

Colinda en Cekyra zoeken mee

de stacaravanmakelaar staat voor je klaar!

Doe je zaken met Zeeuwse Chalets, dan is de kans groot dat je ook met de stacaravanmakelaar te maken krijgt, of hebt gehad. Dit bedrijf, waar het voor Jan Deurloo allemaal mee begon, is eigenlijk een beetje een verlengstuk van Zeeuwse Chalets in het veld. Colinda Kort en Cekyra van der Wekken zijn samen het gezicht van de stacaravanmakelaar. Zij verzorgen het voortraject van de aan- of verkoop van een stacaravan of chalet.

Ben je op zoek naar een kavel of een plekje met bestaand chalet in Zeeland? Dan moet je bij deze dames zijn. Zij kunnen je alles vertellen over de diverse campings en hebben al snel door wat voor jou de beste plek is. Er is een optie voor ieder budget, van stacaravan tot luxe chalet. Colinda: “De kracht van de stacaravanmakelaar zit hem in de sterke campagnes online en op social media. We maken heel veel filmpjes en hebben een groot netwerk opgebouwd. Door onze lange ervaring weten we als geen ander hoe we een kavel (met of zonder chalet) in de markt kunnen zetten.” Colinda en Cekyra zijn inmiddels goed op elkaar ingespeeld. Van het onderhouden van de contacten, social media en advertenties maken tot de afwikkeling van de aan- en verkooptrajecten; ze kunnen het allebei, maar kijken per opdracht wie die het beste kan oppakken.

Een afspraak maken gebeurt in eerste instantie altijd meteen op de camping. Cekyra: “De plek is heel belangrijk, het moet goed voelen en passen. We vertellen dan ook welke regels en mogelijkheden er voor die specifieke camping gelden, zodat je op voorhand weet waar je aan toe bent. Wij vinden het super belangrijk om eerlijke informatie te geven.” Komt het tot een deal? Dan regelt de stacaravanmakelaar de afwikkeling rondom de koop. Komt er een nieuw chalet? Dan dragen ze het traject over aan het team van Zeeuwse Chalets om dat te realiseren. Colinda: “Dat doen we met een gerust hart. En komt het ooit tot een besluit om het chalet te gaan verkopen? Ook dan staan we weer voor je klaar.”

www.stacaravanmakelaar.nl/zeeland
Tel. 06-5393 1840

Ons team helpt
je graag verder!

Mei 2023 - Team foto Zeewse Chalets (1)

Ontvang gratis het inspiratie magazine!

Ons magazine staat boordevol uitgelichte projecten, ervaringen van klanten en inspiratie voor jullie eigen droomchalet!

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.