4.7/5

Maatwerk chalets

Maatwerk chalets
Volledig naar wens!

Een chalet op maat laten maken? Bekijk hier de mogelijkheden!

De chalets die wij leveren, worden in Nederland gebouwd. Het is mogelijk om je wensen te realiseren als het gaat om grootte, indeling, kleuren van het interieur en de uitstraling aan de buitenkant. Wij bouwen helemaal naar jouw wens!

Waarom een chalet op maat?

Bij een chalet op maat kun je alles naar eigen wens indelen. 3 slaapkamers, een extra grote badkamer met inloopdouche, een hoekkeuken of een hogere raampartij? Wij adviseren je graag over de vele mogelijkheden van indelingen, modellen en groottes. Ieder chalet is uniek, dat maakt het bijzonder… benieuwd hoe het samenstellen van een chalet te werk gaat? We nemen je hieronder graag stap voor stap mee door het proces!

Stap 1

Kennismaking

Je bent er! Bakje koffie? Tijdens dit gesprek zetten we jullie wensen op een rijtje en bespreken we hoe we deze kunnen vervullen. We laten je onze showroom zien en bekijken samen de mogelijkheden. We maken een passende offerte en bijbehorende tekening van het uitgezochte model. Ook laten we jullie direct de mogelijkheden zien van diverse stijlen; een houten buitenkant, of liever kunststof in de kleur antraciet, zand of misschien wel rood? En wat dacht je van mooie antraciet, zwarte of witte kozijnen?!

Chalet om maat Zeeuwse Chalets 0003
Chalet om maat Zeeuwse Chalets 0002
Stap 2

Wensen vertalen in een ontwerp

Is dit alles naar wens? Dan laten we een definitieve tekening maken bij de bouwer. Na jullie akkoord op die tekening, komen jullie gezellig nog een keer langs om de binnen materialen uit te zoeken, de tegels voor de badkamer, de keukenkastjes en de kleuren voor de vloer en muren.

Stap 3

Tevreden? Aan de slag!

Tevreden over alle uitgezochte materialen? Fijn! Na akkoord gaat de chaletbouwer beginnen met het op maat bouwen van jullie chalet. Ondertussen zorgen wij dat de tuinman contact met jullie opneemt voor een mooi ontwerp.

Chalet om maat Zeeuwse Chalets 0000
Chalet transport en plaatsen Zeeuwse Chalets 0054
Stap 4

Oplevering chalet

Na de zorgvuldige bouw van jullie chalet is deze klaar om opgeleverd te worden. Jullie worden uitgenodigd in de fabriek om een eerste oplevering te doen en dan eindelijk jullie chalet te bewonderen. Het chalet wordt daarna getransporteerd naar de campingplaats en door Quality Time vakkundig geplaatst, aangesloten en afgewerkt. Ongeveer twee weken na het plaatsen van het chalet leveren wij deze met jullie op. Jullie droomplek is werkelijkheid geworden. Proost!

Aanbod

Bekijk de chalets die we in het verleden al voor klanten hebben gemaakt!

Hansson Zeerog
2 slaapkamers
10.50 x 4.00 (m)
Arcabo Golfbreker
2 slaapkamers
12.00 x 4.90 (m)
Hansson Zeerob
2 slaapkamers
10.50 x 4.00 (m)

Ons team helpt
je graag verder!

Mei 2023 - Team foto Zeewse Chalets (1)

Ontvang gratis het inspiratie magazine!

Ons magazine staat boordevol uitgelichte projecten, ervaringen van klanten en inspiratie voor jullie eigen droomchalet!

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.