4.7/5

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen
Vragen?

Nog vragen over de mogelijkheden, onze chalet prijzen of iets anders? 

Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen! Misschien dat je antwoord hier al tussen staat. Neem ander gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Chalet prijzen & financieren

De prijsopbouw van onze chalets zijn afhankelijk van verschillende factoren. Bij iedere afmeting en de specificaties die je toevoegt aan het chalet hoort een andere prijs. Omdat we onze chalets individueel voor de klant naar wens en op maat laten bouwen verschilt daarom ook de prijs per keer dat we het chalet laten maken. Afhankelijk van je wensen adviseren we je graag! Neem gerust contact met ons op.

Voordat een chalet op een plekje kan komen te staan moet dit plekje soms nog opgeruimd en leeggehaald worden. Daarna worden er kosten gerekend voor het transporteren, aansluiten en stellen van het chalet. Een chalet wordt daarna afgewerkt met een mooie onderzijde naar keuze en er hoort natuurlijk een mooi tuintje bij voor het complete plaatje.

Een chalet kopen

Wanneer je bij ons langskomt op de showroom laten we je zien en vertellen we je wat de mogelijkheden zijn. Daarna gaan we samen aan de tekentafel zitten om zo je droomchalet te realiseren. Bekijk vooral de pagina Maatwerk, hier staat een uitgebreide uitleg over het proces!

Onder het kopje chalet met huurkavel vind je ons aanbod voor een chalet die wij geheel met camping plekje aanbieden. Zit jouw droomplek hier niet tussen? Dan is het van belang om zelf te ontdekken welke campings bij je passen en om hier contact mee op te nemen.

Over Zeeuwse Chalets

Onze showroom is te vinden in het prachtige Zeeland op het eiland Schouwen-Duiveland. Daar zitten we aan de Elkserzeeseweg 45C in Scharendijke. Combineer ons bezoek vooral met een dagje aan het strand, zo kun je alvast het ultieme vakantiegevoel beleven! Bekijk de route naar onze showroom hier.

Wij zijn doordeweeks geopend van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Zondag zijn wij gesloten.

Je kunt ons bereiken door te bellen naar het nummer 0111- 241 333 of door een e-mail te sturen naar info@zeeuwsechalets.nl. We hebben ook een handig contactformulier bij onze advertenties staan, zo kun je een gerichte vraag stellen en krijg je snel antwoord van ons!

Transport & plaatsing

Tot aan de sleuteloverdracht wordt je geheel door ons ontzorgd! Wij regelen het transport, plaatsen, stellen, doen een laatste check, maken het chalet schoon en dan is het chalet van jou.

Voordat het chalet op zijn kavel staat zijn moeten er best wel wat dingetjes geregeld worden. In samenwerking met onder andere Boxel Transport en Quality Time regelen we dit van a tot z voor je.  Neem zeker eens een kijkje op deze pagina. Hier hebben we stap voor stap uitgelicht hoe het plaatsen en transport van een chalet in zijn werk gaat.

Een chalet onderhouden

Goed dat je het vraagt! Vorst is zeer schadelijk voor alles wat water bevat. Denk aan de leidingen, maar ook aan sifons of het toilet. Als water bevriest zet het uit, daarom scheuren leidingen en barsten toiletpotten. Zodra de dooi weer intreed zal dit lekkage geven met gevolgschade.

We nemen je op deze pagina stap voor stap zien hoe je jouw chalet winterklaar maakt en goed onderhoud.

Ontvang gratis het inspiratie magazine!

Ons magazine staat boordevol uitgelichte projecten, ervaringen van klanten en inspiratie voor jullie eigen droomchalet!

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.