4.7/5

Over ons

Over ons
Leuk dat je er bent!

Een persoonlijke aanpak. Dat is waar Zeeuwse Chalets voor staat!

Wat leuk dat je bij Zeeuwse Chalets terecht bent gekomen! Het realiseren van jouw op maat gemaakte droomchalet vinden wij het leukste werk dat er is. Iedere dag weer gaan we er voor de volle honderd procent voor om dat proces van begin tot eind in goede banen te leiden. Graag geven we je een kijkje achter de schermen van Zeeuwse Chalets en laten we je kennis maken met ons team.

Kom je eens langs?

Kom je eens kijken bij onze showroom chalets in Scharendijke?

Zeeuwse Chalets is al jaren actief in Zeeland. Waar Jan Deurloo het bedrijf overnam samen met zijn vrouw Wilfra Jonker, is het team inmiddels aardig uitgebreid. Zo zijn Leen, Guusje, Roelie, Maayke en Annette & Cok inmiddels aan het team toegevoegd. Een goede combinatie die werkt.

Wanneer je onze showroom bezoekt, ontvangen we je met open armen en koffie. Ons ‘kantoor’ hebben we gehuisvest in een van de chalets op ons terrein. Hierdoor krijg je al direct het juiste gevoel en kunnen we je gemakkelijk van alles laten zien. Onze kracht is dat we altijd goed naar je luisteren en uitgebreid aftasten wat de wensen en mogelijkheden voor jouw specifieke situatie zijn. We vinden het belangrijk om te zorgen dat het totale plaatje klopt. En dat het contact op een persoonlijke en betrokken manier verloopt. Onze uitdaging is ervoor te zorgen dat je op een plek met een chalet uitkomt die het beste bij je past.

Of je nu een heel betaalbaar chalet zoekt of iets in het hoogste segment, bij Zeeuwse Chalets kun je alle kanten op. Maar uiteraard altijd met dezelfde goede en persoonlijke service. Zien we je snel voor een afspraak?

Ons team

Maak kennis met de gezichten achter de Zeeuwse Chalets

Annette Kooman
Wilfra Jonker
Cok Deering
Jan Deurloo
Enya Klavers
Guusje Kort
Leen de Jonge
Roelie Deurloo
Meer resultaten laden
Reviews

Dit zeggen klanten over ons!

De familie Hellermann komt al vele jaren naar Nederland. Soms op vakantie, soms alleen een dagje naar zee. De zee, de uitgestrekte stranden, de mensen en de sfeer vonden ze altijd leuk. Op een gegeven moment kwam het idee om een klein huis of een chalet te kopen.
- Familie Hellerman
De Familie van Noord wilde graag dichter bij het strand zitten. De keuze naar een chalet in Zeeland was al snel gemaakt. Een mooie en bekende omgeving.
- Familie van Noord
In Westkapelle is de sfeer gemoedelijk, ook al weten de toeristen het dorp goed te vinden. Familie van der Donk kwam al lang regelmatig in deze omgeving en bedacht dat een eigen chalet kopen voordeliger zou zijn dan huren.
- Familie van der Donk

Ons team helpt
je graag verder!

Mei 2023 - Team foto Zeewse Chalets (1)

Ontvang gratis het inspiratie magazine!

Ons magazine staat boordevol uitgelichte projecten, ervaringen van klanten en inspiratie voor jullie eigen droomchalet!

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.