4.7/5

Over ons

Over ons
Leuk dat je er bent!

Een persoonlijke aanpak. Dat is waar Zeeuwse Chalets voor staat!

Wat leuk dat je bij Zeeuwse Chalets terecht bent gekomen! Het realiseren van jouw op maat gemaakte droomchalet vinden wij het leukste werk dat er is. Iedere dag weer gaan we er voor de volle honderd procent voor om dat proces van begin tot eind in goede banen te leiden. Graag geven we je een kijkje achter de schermen van Zeeuwse Chalets en laten we je kennis maken met ons team.

Personeelsfoto Zeeuwse chalets - Transparant
Video afspelen
Kom je eens langs?

Kom je eens kijken bij onze showroom chalets in Scharendijke?

Zeeuwse Chalets is al jaren actief in Zeeland. Waar Jan Deurloo het bedrijf overnam samen met zijn vrouw Wilfra Jonker, is het team inmiddels aardig uitgebreid. Zo zijn Leen, Guusje, Roelie, Maayke en Annette & Cok inmiddels aan het team toegevoegd. Een goede combinatie die werkt.

Wanneer je onze showroom bezoekt, ontvangen we je met open armen en koffie. Ons ‘kantoor’ hebben we gehuisvest in een van de chalets op ons terrein. Hierdoor krijg je al direct het juiste gevoel en kunnen we je gemakkelijk van alles laten zien. Onze kracht is dat we altijd goed naar je luisteren en uitgebreid aftasten wat de wensen en mogelijkheden voor jouw specifieke situatie zijn. We vinden het belangrijk om te zorgen dat het totale plaatje klopt. En dat het contact op een persoonlijke en betrokken manier verloopt. Onze uitdaging is ervoor te zorgen dat je op een plek met een chalet uitkomt die het beste bij je past.

Of je nu een heel betaalbaar chalet zoekt of iets in het hoogste segment, bij Zeeuwse Chalets kun je alle kanten op. Maar uiteraard altijd met dezelfde goede en persoonlijke service. Zien we je snel voor een afspraak?

Ons team

Maak kennis met de gezichten achter de Zeeuwse Chalets

Jan Deurloo
Annette Kooman
Leen de Jonge
Cok Deering
Wilfra Jonker
Guusje Kort
Roelie Deurloo
Meer resultaten laden
Reviews

Dit zeggen klanten over ons!

Gaby en Frank Keppler kochten eerst een oud chalet om te kijken of het iets voor hen was en of ze het wel voldoende zouden gebruiken. Inmiddels hebben ze een nieuw chalet gekocht op de camping de Strandloper.
- Familie Keppler
De Familie van Noord wilde graag dichter bij het strand zitten. De keuze naar een chalet in Zeeland was al snel gemaakt. Een mooie en bekende omgeving.
- Familie van Noord
De familie Ouwenbroek heeft op camping Welgelegen een mooi plekje weten bemachtigen voor hun naar eigen wens samengestelde Arcabo Nevada chalet. “Je kan heel veel dingen naar eigen wens realiseren. Het heeft ons echt verbaast dat de mogelijkheden zo divers waren.
- Familie Ouwenbroek
Vragen?

Ons team helpt
je graag verder!

Personeelsfoto Zeeuwse chalets - Transparant