Over de Zeeuwse Chalets

Leuk dat je de tijd neemt om meer te weten te komen over Zeeuwse Chalets! We willen je graag kennis laten maken met onze werkwijze, ons aanbod, het prachtige Zeeland en ja, onszelf eigenlijk.

Over ons

Leuk dat je er bent!

Wat leuk dat je bij Zeeuwse Chalets terecht bent gekomen! Het realiseren van jouw op maat gemaakte droomchalet vinden wij het leukste werk dat er is. Iedere dag weer gaan we er voor de volle honderd procent voor om dat proces van begin tot eind in goede banen te leiden.

Graag geven we je een kijkje achter de schermen van Zeeuwse Chalets en laten we je kennis maken met ons team.

De gezichten achter Zeeuwse Chalets

Zeeuwse Chalets is al jaren actief in Zeeland. Waar Jan Deurloo het bedrijf overnam samen met zijn vrouw Wilfra Jonker,  is het team inmiddels aardig uitgebreid. Zo zijn Leen, Guusje, Roelie, Sanne en Maayke inmiddels aan het team toegevoegd. Een goede combinatie die werkt.

Wanneer je onze showroom bezoekt, ontvangen we je met open armen en koffie. Ons ‘kantoor’ hebben we gehuisvest in een van de chalets op ons terrein. Hierdoor krijg je al direct het juiste gevoel en kunnen we je gemakkelijk van alles laten zien. Onze kracht is dat we altijd goed naar je luisteren en uitgebreid aftasten wat de wensen en mogelijkheden voor jouw specifieke situatie zijn. We vinden het belangrijk om te zorgen dat het totale plaatje klopt. En dat het contact op een persoonlijke en betrokken manier verloopt. Onze uitdaging is ervoor te zorgen dat je op een plek met een chalet uitkomt die het beste bij je past.

Of je nu een heel betaalbaar chalet zoekt of iets in het hoogste segment, bij Zeeuwse Chalets kun je alle kanten op. Maar uiteraard altijd met dezelfde goede en persoonlijke service. Zien we je snel voor een afspraak? 

Ons team
Jan Deurloo
Jan Deurloo

info@zeeuwsechalets.nl

Roelie Deurloo
Roelie Deurloo

info@zeeuwsechalets.nl

Leen de Jonge
Leen de Jonge
info@zeeuwsechalets.nl
Wilfra Jonker
Wilfra Jonker
info@zeeuwsechalets.nl
Sanne Verton
Sanne Verton
info@zeeuwsechalets.nl
Guusje Kort
Guusje Kort
info@zeeuwsechalets.nl

Compare listings

Vergelijken
Geniet al vanaf het voorjaar 2022 van je nieuwe chalet!

Zeeuwse Chalets kan uit voorraad leveren.

Laat je inspireren!

Laat je inspireren door alle mooie chalets die wij door gerenommeerde Nederlandse bouwers voor je laten bouwen.