4.7/5

IRM stacaravans

IRM stacaravans
Over dit merk

Een stacaravan van IRM

De stacaravans van het Franse IRM zijn een goede aanvulling op ons huidige chalet aanbod. Al sinds 2005 zijn we succesvolle verkoper van dit duurzame stacaravan merk. De verschillende modellen die Zeeuwse Chalets heeft ingekocht, bieden voor ieder wat wils op diverse vlakken: in afmeting, prijs en aantal slaapkamers. Alle IRM stacaravans zijn voorzien van een soepele, kunststof buitenzijde.

Het authentieke stacaravan gevoel van vroeger is door IRM opgefrist met een moderne, huiselijke uitstraling en alle gemakken van deze tijd. Over de praktische inrichting van binnen is goed nagedacht. Alles dat je wenst voor een fijn verblijf in een tweede thuis is aanwezig in deze IRM’s. Zelfs in de winter is het er aangenaam vertoeven, want de stacaravans zijn goed geïsoleerd.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding stacaravans

De keuken is voorzien van een koelkast, kookplaat en vaatwasser. Verder is de stacaravan al compleet ingericht met gezellige meubelen in lichte kleuren voor een ruimtelijk effect. Alle stacaravans hebben een apart toilet en een aantal modellen beschikt zelfs over een tweede (ensuite) badkamer, een heerlijke luxe. Er zijn twee of drie slaapkamers en de slaapbank in de woonkamer biedt nog extra slaapplaatsen om gezellig logees te kunnen ontvangen.

De grootste stacaravan fabrikant van Frankrijk

IRM is de grootste stacaravan fabrikant van Frankrijk en met 7 fabrieken in eigen land en 1 in Italië zijn zij een grote en betrouwbare speler in de Europese markt. De prijs kwaliteitverhouding is zeer goed. Laat je vanaf de zomer van 2021 op de showroom inspireren en ontdek welk model IRM het beste bij jou past!

Impressie

Sfeer impressie

Aanbod

Bekijk het aanbod

IRM Petit Paradis
3 slaapkamers
10.50 x 4.00 (m)
Camping ‘t Sluitgat – IRM Azalée-Ombre
2 slaapkamers
8.00 x 4.00 (m)
IRM Violette
3 slaapkamers
10.60 x 4.00 (m)
Vragen?

Ons team helpt je graag verder!