Klantervaringen

Een chalet kopen? Ontdek hier wat onze klanten hebben ervaren bij het samenstellen van hun op maat gemaakte chalet bij Zeeuwse Chalets. Wij hebben gelukkig al heel wat dromen kunnen verwezenlijken. 

Klantrecensie

Familie Geels

Theo en Christien Geels hadden al een caravan op een andere camping, maar ze wilden iets meer luxe. Met een eigen douche en toilet bijvoorbeeld. Ze vielen als een blok voor een van de nieuwe chalets op de Zeelanderij in Zonnemaire.

Zeeuwse Chalets
Video afspelen
Zeeuwse Chalets
Video afspelen
Klantrecensie

Familie Hellerman

De familie Hellermann komt al vele jaren naar Nederland. Soms op vakantie, soms alleen een dagje naar zee. De zee, de uitgestrekte stranden, de mensen en de sfeer vonden ze altijd leuk. Op een gegeven moment kwam het idee om een klein huis of een chalet te kopen.

Klantrecensie

Familie Keppler

Gaby en Frank Keppler kochten eerst een oud chalet om te kijken of het iets voor hen was en of ze het wel voldoende zouden gebruiken. Inmiddels hebben ze een nieuw chalet gekocht op de camping de Strandloper.

Zeeuwse Chalets
Video afspelen
Zeeuwse Chalets
Video afspelen
Klantrecensie

Familie Ouwenbroek

De familie Ouwenbroek heeft op camping Welgelegen een mooi plekje weten bemachtigen voor hun naar eigen wens samengestelde Arcabo Nevada chalet. “Je kan heel veel dingen naar eigen wens realiseren. Het heeft ons echt verbaast dat de mogelijkheden zo divers waren.” 

Klantrecensie

Familie van der Donk

In Westkapelle is de sfeer gemoedelijk, ook al weten de toeristen het dorp goed te vinden. Familie van der Donk kwam al lang regelmatig in deze omgeving en bedacht dat een eigen chalet kopen voordeliger zou zijn dan huren.

Zeeuwse Chalets
Video afspelen
Klantervaringen - Zeeuwse chalets
Video afspelen
Klantrecensie

Familie van Noord

De Familie van Noord wilde graag dichter bij het strand zitten. De keuze naar een chalet in Zeeland was al snel gemaakt. Een mooie en bekende omgeving. Meer weten hoe de familie van Noord het samenstellen van hun chalet hebben ervaren? Neem ene kijkje!

Meer zien?

Neem een kijkje op ons YouTube kanaal!

Regelmatig plaatsen we op ons YouTube kanaal nieuwe video’s over klantervaringen, tips voor het onderhouden van een chalet, een kijkje achter de schermen en meer! Meer zien? Bezoek ons op: youtube.com/zeeuwsechalets of abonneer op ons kanaal door op onderstaande knop te klikken.

Zeeuwse Chalets

Compare listings

Vergelijken
Geniet al vanaf het voorjaar 2022 van je nieuwe chalet!

Zeeuwse Chalets kan uit voorraad leveren.

Laat je inspireren!

Laat je inspireren door alle mooie chalets die wij door gerenommeerde Nederlandse bouwers voor je laten bouwen.