Over onze chalets

Alles op maat, naar jouw wens. Onze chalets worden gemaakt door grote vakspecialisten van zeer uiteenlopende chalet types; Arcabo, Wanders en IRM.

Over onze fabrikanten

Kwalitatief hoogwaardige chalets

De chalets die wij laten maken, worden gebouwd door de grote vakspecialisten van zeer uiteenlopende chalet types; Arcabo, Wanders en IRM. De kwalitatief hoogwaardige chalets worden nauwkeurig gebouwd in een afgemeten en indrukwekkend productieproces. Alle wensen als het gaat om grootte, indeling, inrichting en uitstraling kunnen hierdoor gerealiseerd worden. 

Door de fabrikant worden jullie uitgenodigd in de fabriek om jullie chalet op te leveren voordat het op transport gaat. Zo kun je het productieproces met eigen ogen bekijken en zit er nog meer verhaal aan jullie droomchalet!

Al meer dan 20 jaar vak specialist!

Arcabo chalets

Arcabo, gevestigd in Nieuwleusen en al meer dan 20 jaar een vakspecialist van zeer uiteenlopende chalet types. De kwalitatief hoogwaardige chalets worden nauwkeurig gebouwd in een afgemeten productieproces. Zien hoe Arcabo te werk gaat?

De grootste maatwerkbouwer van Nederland

Wanders mobiele chalets

Optimaal relaxen en genieten van het buitenleven. Kies voor een (tweede) woning of mantelzorgwoning van Wanders die helemaal op jouw wensen aansluit.

wanders-chalet
Voor ieder wat wils

IRM chalets

De stacaravans van het Franse IRM zijn een goede aanvulling op ons huidige chaletaanbod. Al sinds 2005 zijn we succesvolle verkoper van dit duurzame stacaravan merk.

Compare listings

Vergelijken
Zoeken

Laat je inspireren!

Laat je inspireren door alle mooie chalets die wij door gerenommeerde Nederlandse bouwers voor je laten bouwen.