Over onze chalets

Alles op maat, naar jouw wens. Onze chalets worden gemaakt door grote vakspecialisten van zeer uiteenlopende chalet types; Arcabo, Wanders, IRM en niet te vergeten, onze eigen productielijn.

Over onze fabrikanten

Kwalitatief hoogwaardige chalets

De chalets die wij laten maken, worden gebouwd door de grote vakspecialisten van zeer uiteenlopende chalet types; Arcabo en Wanders en een Nederlandse bouwer waar we onze eigen productielijnen hebben ingekocht; Hansson. De kwalitatief hoogwaardige chalets worden nauwkeurig gebouwd in een afgemeten en indrukwekkend productieproces. Alle wensen als het gaat om grootte, indeling, inrichting en uitstraling kunnen hierdoor gerealiseerd worden. 

Volledig naar wens!

Hansson chalets

Ben jij op zoek naar een mooi op maat gemaakt chalet waar je zelf nog graag jouw wensen aan toe wilt voegen? Dan zijn deze Hansson chalets echt iets voor jou!

Zeeuwse Chalets
Zeeuwse Chalets
Al meer dan 20 jaar vak specialist!

Arcabo chalets

Arcabo, gevestigd in Nieuwleusen en al meer dan 20 jaar een vakspecialist van zeer uiteenlopende chalet types. De kwalitatief hoogwaardige chalets worden nauwkeurig gebouwd in een afgemeten productieproces. Zien hoe Arcabo te werk gaat?

De grootste maatwerkbouwer van Nederland

Wanders mobiele chalets

Optimaal relaxen en genieten van het buitenleven. Kies voor een (tweede) woning of mantelzorgwoning van Wanders die helemaal op jouw wensen aansluit.

wanders-chalet
IRM Reve D'été
Voor ieder wat wils

IRM chalets

De stacaravans van het Franse merk IRM zijn een goede aanvulling op ons huidige chalet aanbod. Al sinds 2005 zijn we succesvolle verkoper van dit hippe stacaravan merk.

Compare listings

Vergelijken
Geniet al vanaf het voorjaar 2022 van je nieuwe chalet!

Zeeuwse Chalets kan uit voorraad leveren.

Laat je inspireren!

Laat je inspireren door alle mooie chalets die wij door gerenommeerde Nederlandse bouwers voor je laten bouwen.