4.7/5

Hoogwaardige mantelzorg woningen

Zelfstandig blijven wonen mét de zorg van naasten. Vind hier je mantelzorgwoning. Volledig naar wens!

Opzoek naar een zorgwoning?

Mantelzorgwoningen zijn steeds meer in opkomst. Heel begrijpelijk, want hoe fijn en vertrouwd is het om zorg van familie of vrienden te ontvangen terwijl je wel zelfstandig woont. Op deze pagina informeren en inspireren we je graag over de mogelijkheden bij een mantelzorgchalet.

Ervaar zelf de kwaliteit van onze mantelzorg chalets

“Maar een mantelzorgchalet kan je toch niet vergelijken met het comfortabele gevoel van een woning”. Dat horen we vaak. Onze mantelzorgwoningen zijn echter gemaakt van hoogwaardige materialen, hebben dikke multiplex wanden, goede isolatie, dubbel glas, en nog veel meer… Het voelt dus echt als een volwaardig huis. Kom gerust eens langs op onze Showroom in Scharendijke om het zelf te ervaren. De koffie staat klaar!

Volledig aangepast naar uw wensen en behoeften

Bij Zeeuwse Chalets is het mogelijk om het zorgchalet volledig naar wens samen te stellen. Na een kennismakingsgesprek gaan we aan de slag met het maken van een ontwerp dat helemaal past bij de behoefte van de bewoner. Denk aan extra brede doorgangen, steunbeugels, een rail langs het plafond voor een tillift en een verdiepte ondergrond op locatie voor een gelijkvloerse ingang. De chalets zijn goed geïsoleerd, hebben CV en kunnen voorzien worden van technische snufjes zoals alarmen, internet en telefonie.

Wat is er mogelijk bij het plaatsen van een zorgchalet?

Als er een mantelzorgverklaring van de huisarts of andere zorginstelling is, mag je vergunningsvrij een zorgchalet plaatsen tot een bepaalde afmeting. De toegestane afmetingen van een zorgchalet is afhankelijk van de gemeente waar in je woont. Wil je groter, dan kan hier een vergunning voor aangevraagd worden. 

Bij Zeeuwse Chalets denken we graag met je mee! Zo kunnen we je helpen bij het indienen van een gemeentelijk vooroverleg en ontzorgen we je graag met het samenstellen, transporteren en het plaatsen van het zorgchalet. Zo kun je zorgeloos genieten van je nieuwe thuis die voorzien is van alle gemakken. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en meer informatie over de prijzen.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Benieuwd naar de prijzen van onze mantelzorgchalets? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!

Veel gestelde vragen

Als er een mantelzorgverklaring van de huisarts of andere zorginstelling is, mag je in sommige gevallen vergunningsvrij een zorgchalet plaatsen. Het aantal vierkante meter waarop je vergunningsvrij een zorgchalet mag plaatsen verschild per gemeente.

Let op: per gemeente kan de wetgeving verschillen. Wil je advies ontvangen over jullie specifieke situatie? Neem dan contact met ons op.

De prijsopbouw van onze mantelzorgchalets zijn afhankelijk van meerdere factoren. Bij iedere afmeting en extra wensen en specificaties die je toevoegt aan het chalet hoort een andere prijs. Omdat we onze zorgchalets individueel voor de klant naar wens en op maat laten bouwen verschilt daarom ook de prijs per keer dat we het zorgchalet laten maken. Afhankelijk van je wensen adviseren we je graag! Neem gerust contact met ons op.

Tot aan de oplevering van het zorgchalet ontzorgen we je volledig. Wij regelen het transport, plaatsen, stellen, doen een laatste check en maken het zorgchalet schoon. Kortom we zorgen dat de hulpbehoefende zonder gedoe zijn of haar nieuwe woning kan betrekken.

Op deze pagina zie je wat er allemaal komt kijken bij het plaatsen van een chalet!

Komt de zorgperiode ten einde, dan zijn er twee opties: het sanitair en de keuken eruit halen en er een tuinhuis van maken of het chalet door de zorgwoningmakelaar laten bemiddelen voor een volgende gebruiker. Met eenvoudige aanpassingen is dit snel gerealiseerd. En het grootste voordeel is dat zorgchalets hun waarde goed behouden.

Doordat wij al jaren actief zijn in de chaletbouw, weten we als geen ander de wensen van de klant te vertalen. Door ons nu op zorgwoningen te richten, kunnen we ook een andere doelgroep blij maken. En dat is wat we het liefste doen!

Hoelang het duurt voordat de mantelzorgwoning in gebruik genomen kan worden is erg afhankelijk van de wensen. Wanneer je bij ons langskomt op de showroom laten we je zien en vertellen we je wat de mogelijkheden zijn. Daarna gaan we samen aan de tekentafel zitten om zo het zorgchalet te realiseren. Bekijk vooral de pagina Maatwerk, hier staat een uitgebreide uitleg over het proces!

Bezoek onze showroom in Scharendijke

Wil je één van onze showroom chalets bezichtigen? Dat kan! Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00u geopend en zaterdag van 10:00 tot 16:00. Zondag is onze showroom gesloten. Ons bezoekadres is:

Wil je langskomen, dan raden we je aan om altijd eerst even te bellen (0111 – 241 333) zodat wij alle tijd voor jullie kunnen vrijmaken. Tot snel!

Persoonlijk advies?
Ons team staat voor je klaar!

Van advies over de wetgeving tot aan het laten plaatsen van de mantelzorgwoning. Maar ook het weghalen of de verkoop van een zorgchalet ontzorgen en adviseren we je graag bij!

V2 Team foto Zeeuwse Chalets mei 2023 1

Contact info

Bel ons direct:
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Ontvang gratis het inspiratie magazine!

Ons magazine staat boordevol uitgelichte projecten, ervaringen van klanten en inspiratie voor jullie eigen droomchalet!

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.