Hansson chalets

Ben jij op zoek naar een mooi op maat gemaakt chalet waar je zelf nog graag jouw wensen aan toe wilt voegen. Dan zijn deze Hansson chalets echt iets voor jou!

Onze eigen productielijn

Een gerenommeerde Nederlandse bouwer

Hansson is onze eigen productielijn die we hebben ingekocht bij een gerenommeerde Nederlandse bouwer. De bouwer is wat kleinschaliger waardoor er nóg meer oog voor detail is. Zo bestaat hier de mogelijkheid om je chalet volledig individueel en dus naar wens te laten ontwerpen op de centimeter nauwkeurig. Ook qua inrichting is er een ruime keuze uit behang, bedden en raambekleding.

Zeeuwse Chalets

Duurzaam gebouwd!

Je kunt bovenop de al goede isolatie kiezen om extra wintervaste isolatie te laten inbouwen. Ideaal wanneer je van plan bent om je chalet ook in de winter vaak te gebruiken. Alle chalets worden duurzaam gebouwd en zijn FSC gecertificeerd.

Stel zelf je chalet volledig naar wens samen

Doordat ons eigen ontwerpteam alle details volledig in eigen hand heeft hebben de Hansson modellen echt een unieke look. Dus ben jij op zoek naar een mooi op maat gemaakt chalet waar je zelf nog graag jouw wensen aan toe wilt voegen. Dan zijn deze Hansson chalets echt iets voor jou!

Zeeuwse Chalets
Elk chalet is anders

Ons aanbod chalets

Neem een kijkje bij ons aanbod chalets van diverse chalet bouwers.

Compare listings

Vergelijken
Geniet al vanaf het voorjaar 2022 van je nieuwe chalet!

Zeeuwse Chalets kan uit voorraad leveren.

Laat je inspireren!

Laat je inspireren door alle mooie chalets die wij door gerenommeerde Nederlandse bouwers voor je laten bouwen.