Naar iets anders opzoek?

Lopende projecten

Neem hier een kijkje bij onze lopende projecten. Een project is een samenwerking tussen Zeeuwse Chalets en de camping. Samen proberen we de uitstraling van het mooie park nog meer tot z’n recht te laten komen door chalets in eenzelfde stijl of ontwerp te verkopen en te plaatsen. Je bent helemaal vrij om de indeling van binnen naar eigen smaak samen te stellen.

Lopend project

Camping de Vlugtheuvel

Ben je op zoek naar een heerlijke rustige plek en een mooi chalet? Dan is Camping de Vlugtheuvel in Stellendam misschien wel iets voor jullie! De prachtig uitgeruste chalets in een kunststof buitenbekleding met houtlook en zwarte kozijnen zorgen voor een moderne en strakke uitstraling! Je hebt keuze uit drie type chalets, verdeeld over 8 mooie percelen. 

Lopend project

Camping de Strandloper

Op deze camping, onderaan de duinen van Scharendijke zijn diverse grote kavels beschikbaar waar de luxere chalets op geplaatst worden. Samen met de camping is er een indeling gemaakt welk type chalet op welke plaats het beste tot z’n recht komt.
Kijk snel of jouw droomchalet al op je staat te wachten!

Afgerond project

Camping Zeelanderij

Op park de Zeelanderij in Zonnemaire zijn 22 nieuwe unieke Hofjes Sonnemare gerealiseerd. Het is de kers op de taart van de complete renovatie die het park heeft ondergaan.

Afgerond project

Chalet in de Appelwei

Op de boomgaard “ in de Appelwei” in Burgh – Haamstede zijn in 2021 8 prachtige chalets gebouwd en geplaatst in Scandinavische stijl. 

Vragen?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer!

Compare listings

Vergelijken

Contact

Openingstijden

Ma t/m vrij: 10:00 – 17:00
Zaterdag: 10:00 – 16:00
Zondag: Gesloten

Ontvang gratis ons magazine!

Vul hieronder je e-mailadres in en download het magazine direct!