4.7/5

Transport & plaatsen

Transport & plaatsen
Stap voor stap

Benieuwd hoe een chalet geplaatst wordt?

Yes, je chalet is klaar! Al je wensen zijn gerealiseerd en nu staat je droomchalet klaar om op transport te gaan en geplaatst te worden. Dat is best een klus, maar we regelen alles tot in de puntjes.

Transportkosten van een chalet

De prijzen voor het vervoeren van een chalet of stacaravan kunnen erg variëren. Dit heeft met verschillende factoren te maken waaronder de locatie, afstand en de liggen van de kavel en hoeveel werk het kost om het chalet op de campingplek te zetten. Wil je weten wat het in jouw situatie ongeveer gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We geven je graag een vrijblijvende prijsindicatie.

Stap 1

De voorbereiding

Om het transport en de plaatsing te regelen, komen er veel factoren samen. Er moeten een aantal agenda’s op elkaar afgestemd worden. Die van Van Boxtel Transport, van Lee Mol Kraanverhuur of Melis Kraanverhuur en de mannen van Quality Time voor het plaatsen, stellen en aansluiten van het chalet. Het moet in hun planning passen maar natuurlijk ook bij de camping.

Chalet transport en plaatsen Zeeuwse Chalets 0108
Chalet transport en plaatsen Zeeuwse Chalets 0062
Stap 2

Transport van het chalet

Als jullie chalet uit de fabriek komt, is het transport met onze vaste transporteur Van Boxtel al ingepland. De avond voor de plaatsing wordt het chalet door hun opgehaald bij de fabriek. ‘s Ochtends vroeg komen ze dan aan bij de kavel.

Stap 3

Tijd om te lossen

Na aankomst van het chalet bij de camping worden de nodige voorbereiden getroffen. Eerst wordt het chalet van de trailer afgehaald waarna het chalet, doormiddel van een hijskraan, de camping opgetild wordt, naar het nieuwe plekje.

Chalet transport en plaatsen Zeeuwse Chalets 0013
Chalet transport en plaatsen Zeeuwse Chalets 0025
Stap 4

Nog iets hoger!

Met de nodige voorbereiding wordt het chalet met een kraan op zijn plek gezet. Quality Time verzorgt hierbij de coördinatie tussen de kraanmachinist en eventueel personeel op de grond.

Stap 5

Past precies!

Met precisie wordt gezorgd dat het chalet op de eindbestemming komt. Na plaatsing wordt het chalet waterpas gemaakt en alle ramen en deuren gesteld. Quality Time sluit het chalet aan op gas, water, elektra, riool, wifi en legt water en stroom richting het tuinhuis aan.

Chalet transport en plaatsen Zeeuwse Chalets 0076
Chalet transport en plaatsen Zeeuwse Chalets 0056
Stap 6

Plekje gevonden!

De onderzijde van het chalet wordt dicht gemaakt en dan kan de tuinman aan de slag. Het chalet wordt uiteraard van binnen en buiten nog netjes schoon gemaakt. Dan plannen we een opleverdatum in met elkaar en kan het genieten op jullie nieuwe plek beginnen!

Ons team helpt
je graag verder!

Mei 2023 - Team foto Zeewse Chalets (1)

Ontvang gratis het inspiratie magazine!

Ons magazine staat boordevol uitgelichte projecten, ervaringen van klanten en inspiratie voor jullie eigen droomchalet!

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.