4.7/5

Wanders mobiele chalets

Wanders mobiele chalets
Over dit merk

Wanders mobiele chalets, de grootste maatwerkbouwer van Nederland

Wanders Mobiele Chalets is in Nederland de grootste maatwerkbouwer van kwalitatief hoogwaardige en luxe recreatiewoningen. Sinds 2021 verkopen wij deze luxe Wanders chalets vanuit Scharendijke. Door de flexibele manier van bouwen kan Wanders gemakkelijk inspelen op de laatste trends en daardoor ieder chalet speciaal op maat maken. Ga jij voor knus en comfort of voor veel luxe? Alles kan. De Wanders chalets herken je direct aan de kwaliteit en moderne uitstraling. Er wordt gewerkt met hoogwaardige en mooie buitenbekleding en gekleurde kozijnen. Maar ook in het interieur is niets te gek; een luxe kookeiland dat van alle gemakken is voorzien, een elektrische openhaard of een compleet glazen pui zodat je het binnen- en buitenleven nog meer met elkaar verbindt

Wanders mantelzorgwoningen

Naast het bouwen van de maatwerk chalets staat Wanders ook een bekend om het bouwen van mantelzorgwoningen. Een enorm fijne toevoeging op de huidige recreatiechalets. Mantelzorgwoningen zijn een uitkomst voor mensen die extra zorg of bescherming nodig hebben zonder dat ze ver bij je vandaan hoeven te wonen. Wanders heeft veel ervaring met het inbouwen van alle mindervalide voorzieningen die het wonen gemakkelijker maken, zoals een gelijkvloers chalet dat ingegraven kan worden op de kavel, een drempelloze douche, maar ook een rolstoelwastafel of rolstoelvriendelijke keuken. Zo zijn er nog veel meer praktische gemakken die in een mantelzorgwoning- en chalet ingebouwd kunnen worden. Op die manier maak je van een mantelzorgwoning het unieke, compleet naar behoefte ingerichte, nieuwe woonhuis voor jouw familielid. Ervaar het zelf en geniet van het grote comfort en de vele luxe die deze Wanders chalets te bieden hebben!

Luxe chalets op maat

Wanders heeft alle facetten van het ontwerpen en bouwen van hun chalets in eigen hand. Meer ontdekken over de luxe en comfort die Wanders mobiele chalets biedt?

Impressie

Sfeer impressie

Aanbod

Bekijk het aanbod

Wanders Strand – ’t Sluitgat 49
2 slaapkamers
10.50 x 4.00 (m)
Wanders Zeeloper – de Strandloper L14
2 slaapkamers
12.50 x 4.25 (m)
Wanders de Branding – Irene Hoeve 5
2 slaapkamers
12.00 x 4.25 (m)
Vragen?

Ons team helpt je graag verder!

Ontvang gratis het inspiratie magazine!

Ons magazine staat boordevol uitgelichte projecten, ervaringen van klanten en inspiratie voor jullie eigen droomchalet!

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.