4.7/5

Vakantiepark de Boomgaard

Vakantiepark de Boomgaard
Over dit project

Genieten in je eigen droomchalet op Vakantiepark de Boomgaard in Westkapelle!

Wij bieden diverse percelen aan met nieuwe hoogwaardige chalets. Dit wordt een prachtig project! Er is keuze uit verschillende modellen met een indeling geheel naar eigen wens. Na de grote uitbreiding enkele jaren geleden wordt op vakantiepark de Boomgaard weer hard gewerkt aan een nieuwe fase. Ruime kavels worden gerealiseerd voor het plaatsen van nieuwe chalets.

Voor de kavels 101 t/m 120 aan de buitenrand heb je keuze uit vier verschillende modellen maatwerk chalets met bijpassende tuinhuizen.

Chalet Branding heeft een unieke uitstraling en indeling en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Wat opvalt zodra je het chalet binnenstapt is de hoge nok en mooie erker in de woonkamer, dit geeft een enorm ruimtelijk gevoel.

Chalet Zee oogt heel robuust met de grote overstekken en het verspringende deel. De hoge raampartijen geven een uniek effect. Mooie raamdecoratie staat centraal en geeft het chalet een warme sfeer.

Chalet Duinpan onderscheidt zich door het model en materialen. Het chalet is ruim maar ook praktisch, dat valt al op zodra je binnenstapt. Een badkamer als deze kom je niet vaak tegen in een chalet.

Chalet Oceaan ademt ruimte. Wauw! Wat een hoogte en wat een licht! De hoge ramen tot aan het dak en de strakke frisse inrichting van binnen.

Welke stijl chalet en kavel past het best bij jouw wensen, wil je twee of drie slaapkamers? Er is gekozen voor drie verschillende houtlook buitenbekleding om er een mooie eenheid te creëren. Het interieur kies je uit de verschillende kleurstalen. De foto’s zijn ter inspiratie maar geven wel een goed beeld hoe het eindresultaat kan worden! Na het ontwerpen en bestellen is de volgende stap de tuinaanleg. In samenwerking met hovenier Wisse wordt de lege kavel omgetoverd tot een fijne tuin. De laatste stap is het plaatsen en aansluiten van het chalet.

Zie jij jezelf al zitten bij je chalet in Westkapelle, het gras maaien of de tuin onderhouden hoort erbij maar verder doe je gewoon dingen die wel echt leuk zijn. Kilometers fietsen, leuke stadjes en dorpen bezoeken of lekker uit eten… gewoon genieten dus. Maak een afspraak, dan laten we het park zien en informeren we je graag over de diverse mogelijkheden.

De verkoopprijzen zijn gebaseerd op het ontwerpen en leveren van het chalet, plaats- en aansluiting en een bijpassend tuinhuis. De tuinaanleg wordt naar eigen wens gerealiseerd door Hovenier Wisse.

Meer informatie over de prijzen, de kavel en de camping vind je bij de stacaravanmakelaar.

DCIM101MEDIADJI_0174.JPG
Video afspelen
Impressie

Inspiratie foto's

Ons team helpt
je graag verder!

Mei 2023 - Team foto Zeewse Chalets (1)

Ontvang gratis het inspiratie magazine!

Ons magazine staat boordevol uitgelichte projecten, ervaringen van klanten en inspiratie voor jullie eigen droomchalet!

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.