4.7/5

Camping de Blommerstee

Camping de Blommerstee
Over dit project

Welkom bij Camping De Blommerstee in Ouddorp aan Zee, een oase van rust aan de rand van dit prachtige kustplaatsje, waar vaste standplaatsen te midden van groen te vinden zijn. Gelegen op de grens van Zuid-Holland en Zeeland, biedt ons terrein een unieke en ruime omgeving.

De camping wordt omringd door weelderig groen en grenst aan het natuurgebied “De Westduinen”, waar het hele seizoen door grazende runderen en paarden te bewonderen zijn. Op slechts 1 kilometer afstand liggen zowel het Grevelingenmeer als het Noordzeestrand, waardoor de natuur altijd binnen handbereik is.

Ouddorp staat bekend om zijn karakteristieke zandwallen, ook wel bekend als schurvelingen, die uniek zijn in Nederland en begroeid zijn met heesters en bomen. Het is hier een waar genot om te ontspannen te midden van deze rustige en prachtige omgeving.

Onze stranden zijn al enkele jaren bekroond met de felbegeerde blauwe vlaggen, een kwaliteitskeurmerk voor stranden in Europa. Of u nu wilt wandelen of fietsen, de omgeving biedt eindeloze mogelijkheden voor verkenning. Dankzij de goed aangelegde fietsroutenetwerk kunt u gemakkelijk de polders doorkruisen of langs de buitendijken rijden en de schoonheid van de omgeving ontdekken.

Camping De Blommerstee is het hele jaar door geopend. Houdt er echter rekening mee dat honden op deze camping niet welkom zijn.

Voor meer informatie over de prijzen, de kavel en de camping vind je bij de stacaravanmakelaar.

 

Impressie

Sfeer impressie

Aanbod

Bekijk het aanbod

Arcabo Kust M – Blommerstee 20
2 slaapkamers
10.00 x 3.70 (m)

Ons team helpt
je graag verder!

Mei 2023 - Team foto Zeewse Chalets (1)

Ontvang gratis het inspiratie magazine!

Ons magazine staat boordevol uitgelichte projecten, ervaringen van klanten en inspiratie voor jullie eigen droomchalet!

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.