4.7/5

’t Torentje recreatie

’t Torentje recreatie
Over dit project

Welkom op ‘t Torentje

Op een prachtige locatie, net buiten het dorp Burgh-Haamstede, ligt recreatiepark ’t Torentje. Links de bossen, rechts de duinen, zand tussen je tenen…het is hier altijd vakantie. De camping is geopend van begin maart tot eind oktober, de mooiste maanden om te recreëren. Ieder chalet of stacaravan is aangesloten op het gasnet, kabeltelevisie en internet.

‘t Torentje is ontstaan, zoals zoveel recreatiebedrijven in de Westhoek vanuit een fruitteeltbedrijf. Door de verdroging van de arme zandgronden moest men begin jaren zestig noodgedwongen overschakelen op de recreatie. Dit was het einde van de vele fruitbomen en de mooie bollenvelden. Deze beginjaren waren moeizaam, maar eind jaren 60 en 70 nam het toerisme een grote vlucht op Schouwen-Duiveland, vooral in de Westhoek.

De naam ‘t Torentje komt trouwens niet van de vuurtoren maar van een jachttorentje, namelijk Groot Torentje. Een van de twee jachttorens van slot Haamstede: Klein- en Groot Torentje.

Het kamperen met tentjes tussen de bramenstruiken, fruitbomen en de bloembollen is in het lange bestaan van het park aangepast naar recreëren op een modern park met alle voorzieningen. Gelukkig is ‘t Torentje na alle aanpassingen en saneringen zijn oorspronkelijke charme niet kwijt geraakt. Nog steeds midden in de mooie natuur van Burgh-Haamstede, klein en knus, heerlijk groen met machtige eikenbomen waar niets echt recht is.

Voor meer informatie over de prijzen, de kavel en de camping vind je bij de stacaravanmakelaar.

Impressie

Sfeer impressie

Aanbod

Bekijk het aanbod

Arcabo Kust XL Deluxe – ’t Torentje 111 & 186
2 slaapkamers
10.50 x 4.00 (m)
Arcabo Kust M – ’t Torentje 173
2 slaapkamers
10.00 x 3.70 (m)
Arcabo Bløf – ’t Torentje 71
2 slaapkamers
11.00 x 4.30 (m)

Ons team helpt
je graag verder!

Mei 2023 - Team foto Zeewse Chalets (1)

Ontvang gratis het inspiratie magazine!

Ons magazine staat boordevol uitgelichte projecten, ervaringen van klanten en inspiratie voor jullie eigen droomchalet!

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.