4.7/5

Chaletpark de Paardenwei

Chaletpark de Paardenwei
Over dit project

Op korte afstand van de zee, het strand en verschillende duindorpen ligt Boerencamping de Paardenwei. Hier wil je zijn als je komt voor een relaxte sfeer en kleinschaligheid. De camping gaat uitbreiden met een kleinschalig project: Chaletpark de Paardenwei. Ruime kavels met hoogwaardige chalets waar je het hele jaar door kunt recreëren.

Naast de rust en ruimte is de Paardenwei heel kindvriendelijk. Een super vakantie voor de kinderen staat centraal op de camping. Er worden veel activiteiten georganiseerd maar er zijn ook genoeg faciliteiten. Van trampolines, skelters, paardjes op wielen, schommels, een zandbak en nog veel meer!

De camping wordt omgeven door bijzondere natuurgebieden, het is dan ook dé perfecte basis voor het verkennen van deze prachtige groene omgeving, met volop keuze op het gebied van wandel- en fietsroutes. Geen treinen, geen snelwegen en de wegen zijn nagenoeg filevrij. Dieren- en natuurliefhebbers kunnen hier echt hun hart ophalen. Eigenaren van de chalets zijn, net als de hond, het hele jaar welkom om te recreëren!

Er komen 12 ruime kavels met chalets en stacaravans vrij, die van alle luxe voorzien zijn en perfect passen in het natuurlijke landschap. Bekijk hier ons huidige aanbod!

 

 

Veulen
Video afspelen
Impressie

Inspiratie foto's

Ons team helpt
je graag verder!

Mei 2023 - Team foto Zeewse Chalets (1)