4.7/5

Vakantiepark Wijde Aa

Vakantiepark Wijde Aa
Over dit project

Op dit prachtige plekje aan het Braassemermeer komen 6 IRM stacaravans te staan. Edgar en Jasmine zijn enthousiast om jullie te mogen verwelkomen bij het parkje de Wijde Aa, gelegen aan een jachthaven.

Ondanks dat het park in het hart van de randstad ligt, is hij omgeven door natuur. Het Braassemermeer staat bekend om zijn biodiversiteit, met zwanen, eenden en andere watervogels die hier graag verblijven. Daarnaast is het meer ideaals voor watersporten zoals zeilen, kanoën en zwemmen. In de omgeving kun je goed wandelingen en fietstochten maken en bezoek brengen aan de vele omliggende steden.

De 6 IRM stacaravans die we erop gaan plaatsen zijn van alle gemakken voorzien. De stacaravans zijn geheel ingericht met sfeervolle meubels en hebben een overdekt terras. Het park is het gehele jaar geopend en de hond is welkom. We gaan de stacaravans deze winter plaatsen en kunnen de sleutel in april aan je overhandigen.

Wees alvast welkom op het park om de mooie plek en de locatie te bekijken en kom op onze showroom langs om de sfeer van de stacaravans te proeven.

Scherm­afbeelding 2023-10-04 om 09.10.56
Video afspelen
Impressie

Sfeer impressie

Ons team helpt
je graag verder!

Mei 2023 - Team foto Zeewse Chalets (1)

Ontvang gratis het inspiratie magazine!

Ons magazine staat boordevol uitgelichte projecten, ervaringen van klanten en inspiratie voor jullie eigen droomchalet!

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.